INFO-SMS

Featured

Stimați locuitori ai comunei Simisna!

Din data de 10 august 2019, la nivelul comunei noastre va fi implementat un serviciu de înștiințare a cetățenilor prin SMS (serviciu mesaje scrise).

Pentru a fi la curent cu înștiințările trimise de noi, va invitam sa va adăugați numărul de telefon în aplicația de mai jos.

Menționăm ca înștiințările vor conține informări ce interesează numai pe locuitorii din satele Simisna si Hasmas.

Numerele de telefon cu nume false și cele în format international nu vor fi adăugate în baza de date.
Puteți sa va lăsați numărul de telefon, numele și localitatea în spatiile de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatoriu de completat.

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Prezentare

Featured

Comuna Şimişna este aşezată de-a lungul văii cu acelaşi nume, în Podişul Someşan, fiind situată din punct de vedere geomorfologic în piemonturile şi depresiunile de contact cu subcarpaţii interni ai Transilvaniei. Localitatea şimişană se numără printre cele mai mari şi mai frumoase aşezări rurale ale judeţului Sălaj.

Continue reading

Asociatia Simisna de maine

Featured

Va aducem la cunostinta ca incepand cu luna aprilie 2013, in comuna noastra a fost constituita Asociatia Nonprofit „Simisna de Maine

Asociația are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea si coordonarea de activităţi care sa contribuie la dezvoltarea comunei Şimişna, județul Sălaj, din punct de vedere economic, social, educațional, cultural, ecologic, turistic.

Membri fondatori ai asociatiei:

Revnic Grigoriţă Marin, Ciunt Ionel, Cîmpan Alexandru, Pop Ioan, Revnic Niculaie, Pintea Emilian, Bor Florin Ioan, Prodan Calin Cristian, Bălan Simion, Rat Alexandru, Cecan Vasile.

Continue reading